Followers

Tuesday, December 30, 2008

hancur kau ISRAEL LAKNATULLAH...!!!

"Saya akan bermain muzik hari ini dan merayakan apa yang dilakukan oleh tentera udara Israel".

Begitulah ucapan penuh biadap pegawai pertahanan awam entiti haram Israel bernama Ofer Shmerling..

wah..hangin betol ummi bila bukak bab ISRAEL haram jadah ni....kebinatangan ISRAEL ni mengalahkan binatang buas...memang bangsa yg dilaknat dan bangsat...geram betol..!! mendidih darah ummi bila sebut aje perkataan ISRAEL laknatullah ni...!!

bila di tv memaparkan kisah PALESTIN yg diganyang ISRAEL laknatullah ni..memang ummi tak penah nak tgk...bukan sebab apa...ummi tak sanggup tengok nyawa warga PALESTIN senang sangat direnggut...terutama kanak2 dan wanita...nak ditolong.. setakat mendoakan agar PALESTIN cepat2 bebas dari kezaliman yg berterusan dari zionis ISRAEL haram jadah tu...

Ketua Pemuda PAS Salahuddin Ayub untuk mengajak semua rakyat Malaysia membantah kekejaman dan sifat 'kebinatangan' Israel terhadap penduduk Palestin sekaligus memberi pengajaran kepada pengganas yang angkuh itu.

Intifadah tersebut akan diadakan hari ini (Selasa) di kedutaan Amerika 30 Disember, jam 11.00 pagi. Salahuddin mengajak semua rakyat Malaysia memastikan kehadiran mereka dalam perhimpunan Intifadah di hadapan kedutaan Amerika Syarikat di Jalan Tun Razak bagi membantah keganasan terburuk pengganas-pengganas Israel di Gaza sepanjang konflik Palestin-Israel sejak 1967.


http://inijalanku.files.wordpress.com/2008/05/ibu-4-anak-dibom2.jpg

http://i136.photobucket.com/albums/q168/fotokami/100306iraq.jpg

[palestin-terrorists-24.jpg]

http://www.palestinetoday.org/gallery/albums/AUGUST-2005/August_25_2005_attack_on_a_Palestinian_demonstrators_Photo_by_Nayef_Hashlamoun_001.jpg

http://creamstudents.com/images/palestinian.jpg

sekarang timbul pulak kisah wujudnya Freemason di Malaysia ...dikatakan ada kaitan dgn yahudi laknatullah....macamana perkara ni Malaysia boleh terlepas pandang..atau ada yang mengundang mereka ke mari..? bagaimana pulak dgn syarikat2 kepunyaan puak2 yahudi yg sudah bertapak disini...yang mana sebahagian hasilnya disumbangkan kepada yahudi laknatullah utk mengganyang umat Islam..!! hypersupermarket2 yang tumbuh bagaikan cendawan di bumi Malaysia ini yg belakang tabirnya yahudi laknatullah...kenapa dibiarkan subur di sini..? produk2 yang terhasil dari puak2 yahudi laknatullah ni dibiar bersepah di pasaran Malaysia..kenapa dibiarkan..??

#&*&)*@#&_&&*@#%^%(*#@ geram betol aku..!!

Desakan dan gesaan ini boleh dibaca di blog:

komen

2 comments:

Anonymous said...

Suatu hari nanti itu Israel akan hancur jua.. Tiada tempat untuk hidup di muka bumi ini...

Anonymous said...

tp...how....nk boikot barang????hah...hangat taik ayam jer.....nk tolong org islam maju dlm ekonommi...asik dengki jer...terutama islam melayu kt malaysia ni hah.....hahahahaha...udahla....benda yg sama sejak puluh tahun sudah....alik2 duk juga support ekonomi diaorg...so.....apa respond????

dari mane..


translator..

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
by : BTF

Fakta Perak

Kerajaan PR hanya memberi tanah 102,000 lot kampung tersusun (kebanyakan Melayu) melibatkan 7,000 ekar. Manakala 47,000 lot kampung baru (kebanyakan China) dan sebilangan kecil kampung adat (orang asli). Jumlah yang diberi kepada orang China adalah 3,000 ekar sahaja. Itupun tanah yang sudah diduduki orang China lebih daripada 70 tahun lalu.
 • 22,000 ekar ( Ya! Dua Puluh Dua RIBU ekar) tanah kerajaan di gadai kepada gergasi KLK (KL Kepong) di Lekir, Manjung.
  5,000 ekar di Bruas 1500 ekar kepada MCA di Bandar Baru , Kampar (UTAR)
 • 200 ekar tapak kilang simen Perak Hanjoong (sekarang YTL kerana di gadai oleh pemimpin UMNO kepada YTL! ) Ini tanah rizab melayu di Padang Rengas, Kuala Kangsar dekat Highway!
 • Kerajaan Umno/BN Perak gadai tanah kerajaan di beberapa lokasi komersial di tengah bandar Ipoh, Taiping, Bidor , Kinta, dan Perak kepada taukeh-taukeh jika sekiranya BN kembali berkuasa pada 9 Mac 2008 (selepas PRU-12).
 • 9 ribu hektar tanah Rezab Melayu di Selangor telah ditukar status kepada bukan rezab Melayu. Hanya 1/3 sahaja (lebih kurang 3 ribu hektar sahaja yang diganti. Selebihnya jin tanah makan.
 • Pada tahun 1990, seramai 80 orang penduduk di Pantai Chenang Langkawi yang duduk di atas tanah rezab Melayu dihalau untuk membina Pelangi Beach Resort.
 • Pada tahun 1990, sebanyak 930 hektar tanah Rezab Melayu Kampung Mambau Negeri Sembilan telah diambil untuk projek Seremban 2. Sebelumnya terdapat 600 orang yang tinggal disitu.
 • 26,000 hektar (dua puluh enam ribu) tanah rezab Melayu di Tanjung Langsat-Tanjung Pia Johor diambil untuk New Town Ship. Projek yang diusahakan oleh Kuok Brother Collabratioan UEM.
 • 300 ekar tanah Rezab Melayu di Pulau Redang Teregganu kepada Vincent Tan untuk projek perlancungan.
 • Pada tahun 1993, 1000 ekar tanah Rezab Melayu di Kerpan Kedah (tapak sawah yang subur) untuk projek kolam udang.
 • 13 Jun 2008 (Utusan Malaysia) melaporkan penduduk sekitar daerah Kota Tinggi, kecewa dengan tindakan pejabat tanah menolak permohonan mereka mendapatkan tanah seluas 182.11 hektar di Batu 15 Jalan Kulai, Mukim Ulu Sungai Johor di sini. Tanah yang sudah dipohon sejak 20 tahun dahulu telah diberi kepada syarikat bukan bumiputera. Ini siapa punya angkara? PR atau Umno.
 • Akibat kebodohan pemimpin Umno menyebabkan Pulau Batu Putih pun terlepas yang dapat hanya pulau tenggelam timbul (Batuan Tengah dan Tubir Selatan). Kalau air pasang batu tenggelam, kalau air surut maka Pulau Batu itu timbul. Inilah yang disebut oleh Datuk Rais Yatim Menteri Luar menang-menang. Menang pada Umno ialah Singapura dapat pulau yang tidak tenggelam, manakala Malaysia hadhari dapat pulau tenggelam timbul. Ini lah lawaknya pemimpin Umno yang jaga kedaulatan negara.
 • Kampung Chu Badak Sentul Kuala Lumpur, sebanyak 273 ekar tanah kampung Melayu tradisi telah menyebabkan kira-kira 160 keluarga telah dihalau keluar kerana pembangunan mega akan dibuat disitu.
 • Tanah rezab Melayu seluas 94 ekar yang diteroka sejak 72 tahun telah terkorban untuk projek Pencala Link dekat Damansara Kuala Lumpur.
  Sebanyak 840 hektar tanah rezab melayu di Pahang bakal hilang apabila projek ECER (Koridor ekonomi pantai timur)
 • Pengkhianatan Umno kepada orang Melayu telah berjaya menghilangkan tanah rezab Melayu dari 3juta hektar pada tahun 1957 kepada 1.7 juta hektar (1995). Bermakna 44% tanah rezab Melayu yang ditinggal oleh penjajah dengan susut kadar 1.2% setahun. Nampaknya penjajah lebih berhati perut daripada pemimpin Umno dalam menjaga orang melayu. Kalau tidak disekat maka tahun 2020 tanah rezab Melayu hanya tinggal 30% sahaja.

Perberbelanjaan Pilhanraya Kecil