Followers

Friday, October 02, 2009

Sambutan Ulang Tahun ke-2 PAS Untuk Semua (PAS for All)
Masa : 8.00 malam
Tempat : Ladang Siliau, Port Dickson
Bersama YAB Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat


Ceramah 1
Masa : 9 malam

Tempat : Markas Besar Bt 3, Jalan Pantai (Hadapan Bangunan Zaitun)

Penceramah :

 • YB Dato Seri Hj Abd Hadi Awang , Presiden PAS
 • YB Dato Seri Ir Mohd Nizar Jamaluddin , Ahli Parlimen Bukit Gantang
 • YB N Gobala Krishnan , Ahli Parlimen Padang Serai
 • Sdr Mazlan Aliman , AJK PAS Pusat
 • Y Bhg Zulkefly Mohamad Hj Omar, Calon PAS N.31 Bagan Pinang
SEMUA DIJEMPUT HADIR
 
komen

4 comments:

PUTRA MERDEKA said...

Kepada semua kuda-kuda belang PAS taksub tentunya Pilihan Raya Kecil Bagan Pinang ini merupakan suatu peluang yang cerah untuk mereka mendapatkan balasan syurga seperti mana yang di janjikan oleh ulama sesat, ulama dalam semak, Tok Guru Nak Abis Nik Aziz.

Bagi mereka yang sudah mendapatkan jaminan syurga ketika mengikuti PRK yang terdahulu nampaknya ini masa untuk membuat booking syurga untuk datuk nenek mereka yang sebelum ini dalam hayatnya tidak pernah masuk PAS, mengundi PAS malah membantu PAS dalam pilihanraya.

Namun bagi yang baru dan belum pernah bersama-sama berjihad jahat di dalam PAS maka ini kesempatan dalam kesempitan yang paling sesuai untuk membuktikan bahawa anda layak dan berhak untuk mendapat jaminan syurga dari nik aziz.

Anda juga berpeluang untuk meng'confirm'kan yang sembahyang anda yang tunggang langgang selama ini boleh diterima atau di tolak. Tapi dah nama kuda belang mesti ada special lane untuk anda. No Problem!

Bagi yang kafir tegak, yang memang menolak Islam, yang membantu menegakkan kalimah Allah di dalam gereja, yang bersungguh-sungguh membangunkan kuil, yang seronok berlakon porno, yang merasa azan memekakkan telinga, yang percaya beer tidak haram dan mempertahankannya maka ini juga peluang dan kesempatan untuk membaiah kepada tok guru sesat agar diampunkan segala dosa. Kira acara membersihkan dosa la cuma tak perlu mandi di sungai ganjes cuma mandi laut di Port Dickson. Boleh syurga juga tuh!

Bagi peliwat tegar dan pengamal sex sonsang mereka telah pun mendapat jaminan syurga lebih awal dan tidak perlu diragukan akan ke 'syumulan' mereka. Apapun ini masanya! ini ketikanya! ini peluangnya! bagi semua kuda-kuda belang taksub pengikut pembangkang untuk membuktikan bahawa anda adalah pejuang!

Pejuang dalam menghancurkan Kesucian Agama Islam! pejuang dalam memecah belahkan perpaduan! pejuang dalam meruntuhkan kuasa melayu yang selama ini menjadi payung negara! Pejuang dalam erti kata perosak, pemusnah! tapi itu semua jangan dijadikan alasan kerana anda semua berhak untuk mendapat syurga seperti mana yang di janji kan oleh tok guru sesat anda semua!!!
Mari dapatkan syurga anda di Bagan Pinang!

Eden Undi BN!
Hidup UMNO!

~♥ UmmiAnni ♥~ said...

ekau domam ko apo jang oii...bapo hari tak makan ubat laie ni..??

ishh..ishh..ishh..

ikutCeramah said...

Woi.... Putera Merdeka mangkuk!!!

Bila masa Datuk Nik Aziz bagi jaminan syurga kepada sesiapa yang undi PAS? Kalau kau berani, nyatakan tarikh, masa dan tempat dimana Tuan Guru keluarkan kenyataan tu.

GOMO said...

UNDI LAH PAS MAKA KAMU AKAN DITEMPATKAN KE
SYURGA AYAH PIN
DIBAWAH NAUNGAN NIK AZIZ...

UNDI LAH PKR DAN BERSEDIALAH UNTUK
DILIWAT
DENGAN SUCI HATI...

UNDI LAH DAP BAGI MEMBANGUN BERSAMA
BABI TONYOK....

BERSAMA LAH KAMU DALAM PAKATAN PEMBANGKANG YANG AKAN BERSAMA-SAMA MENJUAL TANAH MALAYSIA INI KE ISRAEL....

DUDUK LAH KAMU BERSAMA PARA PEMIMPIN
PAKATAN PEMBANGKANG INI JIKA INGIN
KAYA RAYA HASIL DARI WANG
RASUAH, PERJUDIAN,
KONGSI GELAP DAN
PELACURAN....


HAPUSKANLAH
PERSAUDARAAN
SESAMA ISLAM
KERANA ITULAH YANG
TUAN GURU NIK AJIS
KEHENDAKAN

LAKUKANLAH
PEMBERONTAKAN
KE ATAS
KERAJAAN ISLAM
MALAYSIA INI KERANA ITULAH YANG
DIKEHENDAKAN OLEH
ANWAR AL-JUBURI

HAPUSKANLAH
SISTEM BERAJA
DAN
GUGURKANLAH
AGAMA ISLAM
SERTA BAHASA MELAYU
DI DALAM PERLEMBAGAAN MALAYSIA
KERANA INILAH YANG DIMAHUKAN
KEPIMPINAN
DAP

UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU
DAFTARLAH BERAMAI-RAMAI
KE DALAM PARTI DAP DEMI
MEMPERJUANGAN IDEOLOGI
MENGHAPUSKAN UMAT ISLAM
DAN
BANGSA MELAYU

PARA KAFIR PULA DAFTARLAH
SEBAGAI AHLI KE DALAM
PARTI PAS BAGI MEMBOLEHKAN
ANDA DI GELAR
TUAN GURU SERTA MEMBOLEHKAN
ANDA MEMPERMAIN-MAINKAN
NAMA ALLAH
DAN
SURAH AL-QURAN

UMAT ISLAM, BANGSA MELAYU, INDIA, CINA
DAN KAFIR BERAMAI-RAMAILAH MENDAFTAR
SEBAGAI AHLI PKR DEMI MEMPEROLEHI
WANG YANG LUMAYAN DARI
DANA ISRAEL
DAN
LIWAT LAH
SESIAPA SAHAJA DEMI
ANWAR AL-JUBURI


NAMUM PADA AKU BIAR APA SEKALIPUN
AKU TETAP SAYANGKAN
AGAMA ISLAM,
BANGSA MELAYU
DAN
TANAH MELAYU
INI.

BIAR BERMANDI DARAH SEKALIPUN
AKAN KU TENTANG MEREKA YANG
CUBA MENGHANCURKAN MALAYSIA INI.

KERAJAAN BARISAN NASIONAL
ADALAH KERAJAAN ISLAM
MAKA WAJIB BAGI KITA SELURUH
UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU
MEMPERTAHANKAN NYA.

ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR


ANWAR MENGALAMI KEJUTAN http://gomo-no1.blogspot.com/2009/10/gempar-anwar-terkejut-sakan.html

dari mane..


translator..

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
by : BTF

Fakta Perak

Kerajaan PR hanya memberi tanah 102,000 lot kampung tersusun (kebanyakan Melayu) melibatkan 7,000 ekar. Manakala 47,000 lot kampung baru (kebanyakan China) dan sebilangan kecil kampung adat (orang asli). Jumlah yang diberi kepada orang China adalah 3,000 ekar sahaja. Itupun tanah yang sudah diduduki orang China lebih daripada 70 tahun lalu.
 • 22,000 ekar ( Ya! Dua Puluh Dua RIBU ekar) tanah kerajaan di gadai kepada gergasi KLK (KL Kepong) di Lekir, Manjung.
  5,000 ekar di Bruas 1500 ekar kepada MCA di Bandar Baru , Kampar (UTAR)
 • 200 ekar tapak kilang simen Perak Hanjoong (sekarang YTL kerana di gadai oleh pemimpin UMNO kepada YTL! ) Ini tanah rizab melayu di Padang Rengas, Kuala Kangsar dekat Highway!
 • Kerajaan Umno/BN Perak gadai tanah kerajaan di beberapa lokasi komersial di tengah bandar Ipoh, Taiping, Bidor , Kinta, dan Perak kepada taukeh-taukeh jika sekiranya BN kembali berkuasa pada 9 Mac 2008 (selepas PRU-12).
 • 9 ribu hektar tanah Rezab Melayu di Selangor telah ditukar status kepada bukan rezab Melayu. Hanya 1/3 sahaja (lebih kurang 3 ribu hektar sahaja yang diganti. Selebihnya jin tanah makan.
 • Pada tahun 1990, seramai 80 orang penduduk di Pantai Chenang Langkawi yang duduk di atas tanah rezab Melayu dihalau untuk membina Pelangi Beach Resort.
 • Pada tahun 1990, sebanyak 930 hektar tanah Rezab Melayu Kampung Mambau Negeri Sembilan telah diambil untuk projek Seremban 2. Sebelumnya terdapat 600 orang yang tinggal disitu.
 • 26,000 hektar (dua puluh enam ribu) tanah rezab Melayu di Tanjung Langsat-Tanjung Pia Johor diambil untuk New Town Ship. Projek yang diusahakan oleh Kuok Brother Collabratioan UEM.
 • 300 ekar tanah Rezab Melayu di Pulau Redang Teregganu kepada Vincent Tan untuk projek perlancungan.
 • Pada tahun 1993, 1000 ekar tanah Rezab Melayu di Kerpan Kedah (tapak sawah yang subur) untuk projek kolam udang.
 • 13 Jun 2008 (Utusan Malaysia) melaporkan penduduk sekitar daerah Kota Tinggi, kecewa dengan tindakan pejabat tanah menolak permohonan mereka mendapatkan tanah seluas 182.11 hektar di Batu 15 Jalan Kulai, Mukim Ulu Sungai Johor di sini. Tanah yang sudah dipohon sejak 20 tahun dahulu telah diberi kepada syarikat bukan bumiputera. Ini siapa punya angkara? PR atau Umno.
 • Akibat kebodohan pemimpin Umno menyebabkan Pulau Batu Putih pun terlepas yang dapat hanya pulau tenggelam timbul (Batuan Tengah dan Tubir Selatan). Kalau air pasang batu tenggelam, kalau air surut maka Pulau Batu itu timbul. Inilah yang disebut oleh Datuk Rais Yatim Menteri Luar menang-menang. Menang pada Umno ialah Singapura dapat pulau yang tidak tenggelam, manakala Malaysia hadhari dapat pulau tenggelam timbul. Ini lah lawaknya pemimpin Umno yang jaga kedaulatan negara.
 • Kampung Chu Badak Sentul Kuala Lumpur, sebanyak 273 ekar tanah kampung Melayu tradisi telah menyebabkan kira-kira 160 keluarga telah dihalau keluar kerana pembangunan mega akan dibuat disitu.
 • Tanah rezab Melayu seluas 94 ekar yang diteroka sejak 72 tahun telah terkorban untuk projek Pencala Link dekat Damansara Kuala Lumpur.
  Sebanyak 840 hektar tanah rezab melayu di Pahang bakal hilang apabila projek ECER (Koridor ekonomi pantai timur)
 • Pengkhianatan Umno kepada orang Melayu telah berjaya menghilangkan tanah rezab Melayu dari 3juta hektar pada tahun 1957 kepada 1.7 juta hektar (1995). Bermakna 44% tanah rezab Melayu yang ditinggal oleh penjajah dengan susut kadar 1.2% setahun. Nampaknya penjajah lebih berhati perut daripada pemimpin Umno dalam menjaga orang melayu. Kalau tidak disekat maka tahun 2020 tanah rezab Melayu hanya tinggal 30% sahaja.

Perberbelanjaan Pilhanraya Kecil